GENG BUDAK SEKOLAH

SELAMAT DATANG KE GENG BUDAK SEKOLAH
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 ...WAHAI ENGKAU...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 192
Join date : 02/12/2010
Age : 21
Location : ...TAMPOI,JAY BEE...

PostSubject: ...WAHAI ENGKAU...   Fri Dec 03, 2010 11:20 pm

wahai engkau di sana,
ketahuilah cinta xleh dipakse2,
cemane nak buat kalo hati tak rela,
aku xmo derita,
cukupla kita kawan saja,
bsok lusa kalo ade jodoh xkan ke mana.

wahai engkau di sana,
memanglah aku senyum sentiasa,
itu tak bermakna aku suka,
kdg2 dalam senyum tu ade duka,
tp xkan nk kene bgtau semua,
aku xmo bermuka2..
aku jenis direct to the point je,
so, trima la dengan redha..
kite ni hanya kawan biase.

wahai engkau,
aku nyampah ko punye tuduhan,
sesedap ati ko je kan,
kate aku mate duitan,
ketahuilah bukan tu jd ukuran,
rupe & saiz badan lagi la aku xheran,
tapi nak wat cemanekan,
ko ttp dgn ko punye pendirian..
(suke ati ko la nk cakap apekan)

wahai engkau..
im sory gudbye aku ucapkan,
aku da sound ko dari aritu kan,
aku xkisah kalo nak kawan,
tapi ko da lebih garis sempadan,
aku tetap dgn aku punye pendirian,
aku xmo sedih2 lagi cam orng gile meroyan,
sebab cinta punye penangan,
so, buBye la ye..
-end-
Back to top Go down
View user profile http://budaksekolah.forumms.net
 
...WAHAI ENGKAU...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
GENG BUDAK SEKOLAH :: ...PUISI CINTA...-
Jump to: